LEEGVERKOOP vanwege verkoop winkelpand       

suzanne’s literie

kortingen op alle producten 10 tot 60%

 
 

Informatie om onduidelijkheid te voorkomen

Vanwege privé omstandigheden is het pand aan de Annastraat vanaf 1 januari 2021 in het bezit van een nieuwe ondernemer. Suzanne’s Literie zal verder gaan onder een nieuwe naam en op een andere locatie.

Vandaar dat de aanwezige voorraad voor sterk gereduceerde prijzen wordt uitverkocht. Alles moet weg dus profiteer zo lang de voorraad strekt. De vertrouwde artikelen die op een bepaald moment uit voorraad zijn blijf ik gewoon bestellen en leveren met een tijdelijke korting van 10%. Die artikelen gaan op de nieuwe locatie ook weer tot het assortiment behoren.

Informatie over de nieuwe locatie kan ik nog niet geven omdat ik die nog niet heb. Zodra alles rond is laat ik weten wie hier in dit pand start en waar ik zelf verder ga.

Ik ga verder als SLAAPARCHITECT.nl en doe dat met grotendeels dezelfde producten. De nadruk zal nog meer liggen op lekker slapen en alles wat daar voor nodig is. Mooie kwaliteit, goede service en advies. Schroom niet om binnen te komen en vraag naar informatie als je die wilt hebben.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot gauw!

Peter van Gurp

bed

Met oog voor mooie spullen

annastraat 16 geleen    046-4758125    info@suzannes-literie.nl