sLaaparchitect.nl

 
 

Verdwaal je in de wereld van beddenwinkels? Zie je door de bomen het bos niet meer bij de zoektocht naar een nieuw bed? Logisch, want het aanbod aan bedden en matrassen is enorm. Hoe vind je een écht goed bed? Ik kies voor een totaal andere aanpak dan de standaard beddenzaak. “Zoek je een bed dat jou begrijpt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.”

Een bed koop je maar een paar keer in je leven en dus weet je niet precies wat je zoekt en al helemaal niet wat je nodig hebt. “Ik zie het elke dag”. Mensen bezoeken verschillende beddenwinkels en worden daar meestal niets wijzer van. Verkopers praten over verschillen die je in de winkel eigenlijk niet voelt. Dan denk je als klant: “het is normaal dat ik dat niet voel, want ik lig er maar een paar minuten op.” 

In mijn assortiment vind je onder andere matrassen, boxsprings, lattenbodems en kussens. Maar het verschil met de puur commerciële beddenwinkels is groot. De producten van de Slaaparchitecten zijn technisch ontworpen, zodat ze goed functioneren wanneer het moet. Als je slaapt! Er is een groot verschil tussen een matras die in de winkel lekker ligt en een matras die zorgt dat je goed slaapt. Dat zijn twee verschillende werelden. Helaas zijn te weinig winkels met dat laatste bezig.

Als je slaapt, zijn je spieren niet actief. Het is raar dat je een bed kiest dat er leuk uitziet. Je kiest dan vaak een bed dat niet goed werkt als je slaapt. Zoek een bed dat jou begrijpt. Wie binnenkomt, krijgt eerst een uitgebreide uitleg zodat je precies weet hoe je in elkaar zit als je slaapt.”

Een goede matras is een matras die je waarschijnlijk zelf in eerste instantie niet zou kiezen. Vergelijk het met steunzolen. Daarbij kiezen mensen vaak voor modellen die direct fijn zitten. Uiteindelijk is dat vaak een slechte keuze. Goede steunzolen moeten door een professional worden aangepast. Zo is het met matrassen ook. Een beddenverkoper die niet weet hoe je lichaam in elkaar zit, komt zeker niet met de beste oplossing voor jou. Ik probeer wel de beste oplossing te vinden. Ik ben een slaaparchitect met meer dan 27 jaar ervaring.

De meeste beddenwinkels verkopen merken en produceren niet zelf. Met de producten van de Slaaparchitecten doen we dat wel. De matrassen en bedden worden gemaakt in het Belgische Bilzen. Een kleine fabriek met korte lijnen naar de verkoop. Zo moet het zijn.

Ik ben tegen harde of zachte matrassen. Een goede matras is zacht waar ze zacht moet zijn en stevig waar ondersteuning nodig is. Dat zijn de moeilijkste matrassen om te maken. Toch is dat heel goed gelukt.

Mijn advies: zie je in winkels toppers of oplegmatrasjes liggen, ga dan naar huis. Op een goede matras hoef je niks meer te leggen. Laat je ook niet verleiden door uitverkoop of flinke kortingen. Daarmee willen verkopers klanten snel over de streep trekken. Bij mij betaalt elke klant dezelfde, eerlijke prijs. Bovendien geef ik drie maanden slaapgarantie. Als de matras toch niet helemaal aan de wensen voldoet, dan passen we die gratis aan.”


Klik hier en maak vrijblijvend een afspraak per mail of kom gewoon naar de winkel in Beek. Ook in de avonduren is een afspraak mogelijk. Welkom!

 

Nieuw bed kopen?

marktstraat 28 Beek    046-4758125    slaaparchitect.nl@ziggo.nl