sLAAParchitect.nl  een beddenzaak met oog voor lekker slapen

 

Wie Wat Waar:

 

Slaaparchitect.nl is ontstaan uit Beddenspeciaalzaak Suzanne’s Literie en bestaat sinds december 1994. Deze slaapkamer speciaalzaak was eerst gevestigd in de Annastraat te Geleen. In maart 2021 was de verhuizing naar de Marktstraat een feit. Met een persoonlijke benadering vanaf het moment van advies tot aankoop tot aflevering van het gekochte product.

De winkel ligt goed bereikbaar, er zijn parkeerplaatsen voor de deur, in het hartje van Beek. Onze knusse showroom biedt de mogelijkheid diverse bedmodellen te bekijken, een slaapsysteem te kiezen en verschillende matrassen te testen.

Door de jaren heen heb ik me geprofileerd als hoofdkussen specialist. Het hoofdkussen speelt tegenwoordig een belangrijke rol in een gezond ligsysteem. Daarom kunt u bij de Slaaparchitect, bij twijfel welk kussen te nemen, testkussens mee naar huis nemen om zo tot een goede keuze te komen.

Op het gebied van bedtextiel is er een uitgebreid assortiment in merken en kwaliteiten. Een in de winkel gemaakte keuze op basis van kleur kan thuis tegenvallen. Daarom is er de mogelijkheid in die situaties te ruilen en te kiezen voor een wel passende combinatie.

Het aanbod in dekbedsystemen is divers. Zo is er dons, wol, synthetisch en zijde uit voorraad leverbaar. Ook de niet meer verkrijgbaar geachte wollen dekens zitten in het assortiment.

Voor aankleding van de woonkamer is er keuze in plaids, foulards en sierkussens. Het bed wordt gemaakt in de stijl die u zoekt, met diverse accessoires om de sfeer te creëren die u wenst. Voor de badkamer is er een ruim assortiment in badmatten, handdoeken, noem maar op.  Steeds inspelend op de trends van het seizoen. Maatwerk kunnen bieden we in de doorgestikte bedspreien en in uni kleurige hoogpolige badmatten. Van de meeste producten zijn er stalen die eventueel thuis in de juiste lichtsituatie bekeken kunnen worden. Zo sluit je de kans op een foutaankoop praktisch uit.

Zijn er vragen dan stelt u die hier of ik zie u bij een bezoek aan de winkel.  Tot ziens!              

 

marktstraat 28 Beek    046-4758125    slaaparchitect.nl@ziggo.nl