beddenspeciaalzaak suzanne’s literie stijl in bed en interieur

 

Wie Wat Waar:

 

Beddenspeciaalzaak Suzanne’s Literie bestaat sinds december 1994. We staan voor service, aandacht en advies op slaapkamergebied. Deze  slaapkamer speciaalzaak is sinds de opening gevestigd in de Annastraat te Geleen. We staan als eigenaren zelf in de winkel. Met een persoonlijke benadering vanaf het moment van advies tot aankoop of aflevering van het gekochte product onderscheiden we ons in de markt.

De winkel ligt goed bereikbaar, er zijn parkeerplaatsen voor de deur, in het hartje van Geleen. Onze knusse showroom biedt de mogelijkheid diverse bedmodellen te bekijken, een slaapsysteem te kiezen en verschillende matrassen te testen.

Door de jaren heen hebben we ons geprofileerd als hoofdkussen specialist. Het hoofdkussen speelt tegenwoordig een belangrijke rol in een gezond ligsysteem. Daarom kunt u bij Suzanne’s Literie, bij twijfel welk kussen te nemen, testkussens mee naar huis nemen om zo tot een goede keuze te komen.

Op het gebied van bedtextiel staan we bekend om een uitgebreid assortiment in merken en kwaliteiten. Een in de winkel gemaakte keuze op basis van kleur kan thuis tegenvallen. We bieden de mogelijkheid in die situaties te ruilen en te kiezen voor een wel passende combinatie.

Het aanbod in dekbedsystemen is divers. Zo hebben we dons, wol, synthetisch en zijde uit voorraad leverbaar. Ook de niet meer verkrijgbaar geachte wollen dekens zitten in ons assortiment.

Voor aankleding van de woonkamer hebben we keuze in plaids, foulards en sierkussens. Het bed wordt gemaakt in de stijl die u zoekt, met diverse accessoires om de sfeer te creëren die u wenst. Voor de badkamer is er een ruim assortiment in badmatten, handdoeken, noem maar op. Diverse badjassen voor man, vrouw en kind. Steeds inspelend op de trends van het seizoen. Maatwerk kunnen bieden we in de doorgestikte bedspreien en in uni kleurige hoogpolige badmatten. Van de meeste producten hebben we stalen die eventueel thuis in de juiste lichtsituatie bekeken kunnen worden. Zo sluit je de kans op een foutaankoop praktisch uit.

Zijn er vragen dan stelt u die hier of we zien u bij een bezoek aan de winkel.                  

 
filmpjehttps://www.youtube.com/watch?v=tqb-odHAMBU&t=8shttps://www.youtube.com/watch?v=tqb-odHAMBU&t=8sshapeimage_1_link_0

annastraat 16 geleen    046-4758125    info@suzannes-literie.nl